logo NG enkel letters rood 2 bold
 
 
 
Vriendengroep wordt Nijmegen.Top


De groep "Vrienden Van Nijmeegs Glorie" heeft een nieuwe naam: Nijmegen.Top. Doel van de groep blijft ongewijzigd. Ook de leden en beheerders blijven hetzelfde. De groep blijft voorlopig openbaar. Maar omdat Facebook de werking van openbare groepen heeft aangepast kan het zijn dat die groep t.z.t. besloten wordt. Zover is het nog niet. 

De groep is bereikbaar met: www.facebook.com/groups/nijmegen.top.

Voorlopig blijven beide namen zichtbaar in de groep. De oude naam, Vrienden van Nijmeegs Glorie, krijgt t.z.t. een ander doel. Daar komen dan foto's over het werkgebied van zaken die er in deze eeuw hebben gestaan, maar op de dag van plaatsen van de aardbodem zijn verdwenen. Ook voor bouwplaatsen van gebouwen,infrastructurele kunstwerpen e.d. is daar dan plaats. Ideaal dus voor degenen die nog bergen foto's hebben van "vergane glorie" uit deze eeuw. Wij zullen u op tijd informeren wanneer die groep "de lucht in gaat." Dat zal naar verwachting ergens het eerste kwartaal van 2021 zijn. Ook daar komt dan een website van met het bekende adres.

V.w.b. de websites worden de namen ook aangepast. Nijmegen.Top is met www.Nijmegen.Top op de roepen. Het oude adres zal voorlopig een verwijzing te zien geven. Informeer ons a.u.b. als u nog foutjes ziet staan.


Klik hier om terug naar de atartpagina "archief aankondigingen" te gaan
.
.

                                          Design details: Paul Marsman©  Rode letters 156 witte achtergrond