Aanvang seizoen 2022-2023 logo NG dubbel rood 2 non bold

De vakantieperiode zit er op. Ook Nijmeegs Glorie bereidt een nieuw seizoen voor. En ook dit jar hebben we wat speerpunten in ons beleid:

  • Gif-plaatjes worden streng aangepakt. Wij willen die niet in onze groep. Niet als bericht, niet in een reactie. Waarom dat zo is hebben we uitvoerig aangegeven. Plaatsers worden 14 dagen geschorst en de volgende keer minimaal een maand.
  • Het WWWW-principe zal meer nageleefd worden. D.w.z. Wie, Wat, Waar en Wanneer, waarbij wie de wettelijk verpleichte bron is. We zullen proberen plaatsers van foto's te herinneren als het niet voldoet, maar kunnen niet garanderen dat we daar altijd tijd voor hebben. In dat geval halen we de foto weg.
  • Foto's met (huis)dieren op plaatsen waar mensen kunnen zitten of aanzitten (bijv. tafels) zullen worden verwijderd. Mensen ervaren dat als onhygiënisch.
  • Foto's van militairen, veteranen, groepen mensen, recepties, personen e.d. zijn niet de bedoeling hier. Op herdenkingsdagen tot max. één dag er na kunnen die alleen geplaatst worden als ze wat met de herdenking die dag te maken heeft wat uit de tekst moet blijken EN als de foto een voldoende omgevingsprofiel heeft. Dat laatste ter beoordeling van het beheerteam.

Alle groepsafspraken zijn na te lezen op: http://afspraken.NijmeegsGlorie.nl. Dit bericht en enkele nog ontbrekende aankondigingen zullen binnenkort daar aangevuld worden.

Heel veel plezier dit seizoen met het lezen van deze groep en het plaatsen van mooie foto's.

Het beheerteam


Klik hier om terug naar de atartpagina "archief aankondigen" te gaan.

 

                                          Design details: Paul Marsman©  Rode letters 156 witte achtergrond