logo dubbel NG blauwe letters non bold witte achtergrondToelichting op blokkade of

uitsluiting van beheerders

op messenger
 
Bij de instellingen in je eigen profiel zijn vele instellingen mogelijk. Zo is er van alles af te schermen voor anderen en kun je zelfs kiezen wat sommige mensen wel en wat ze niet kunnen zien. Als je mensen “buitensluit” is het mogelijk dat één of beide beheerders daar ook toe behoren. Als je bijvoorbeeld geen “facebookvriend” met een beheerder bent of de beheerders zijn geen vrienden met minimaal één van je eigen vrienden kan het voorkomen dat je dan voor die beheerder bent geblokkeerd en andersom (een niet ongebruikelijke instelling). Maar ook andere instellingen kunnen een wederzijdse blokkade tot gevolg hebben.

Ook kan het voorkomen dat één of beide beheerders in je instellingen zijn uitgesloten voor messenger (chatberichten).

In dergelijke gevallen betekent het dat wij niet meer middels een privébericht (PB) in messenger kunnen communiceren. Dat vinden wij een onwenselijke situatie. Af en toe is het gewoon nodig om even buiten de openbaarheid elkaar wat mede te delen of te vragen.

Als die mogelijkheid er niet is voor ons, zijn wij genoodzaakt om dat lid uit de groep te verwijderen. Dus kijk even bij je eigen instellingen of de beheerders nog “open staan” voor je. Hoe dat moet is per provider, browser en app verschillend. Even uitzoeken dus.

Met een zekere regelmaat lopen wij de leden na voor dergelijke instellingen. Hou er wel rekening mee dat als wij niet meer kunnen communiceren wij ook geen berichtje kunnen sturen om er op te wijzen dat er, al of niet per ongeluk, een blokkade is. Dit doen we namelijk niet in de groep zelf. Je bent dan ineens uit de groep verwijderd en er ook voor geblokkeerd. De groep kun je daarna dan ook niet meer vinden op Facebook.

Hoop hiermee voldoende informatie te hebben verstrekt,

De beheerders van Nijmeegs Glorie
   

Klik hier om terug te gaan naar de groepsafspraken.   

                                          Design details: Paul Marsman©  Rode letters 156 witte achtergrond