Eugénie stelt zich voor Banner breed blauwe letters witte achtergrond 49 98 lettergroottes

Een tijdje geleden ben ik moderator geworden van Nijmeegs Glorie. Iets wat ik met plezier doe.

EugenieHet is een fijne groep en het houdt me op de hoogte van het hedendaagse in en rond Nijmegen. Mooie en minder mooie plekjes van Nijmegen passeren de revue. Ruim 2600 leden telt de groep en regelmatig komen er mensen bij. Een aantal enthoussiaste fotograven trakteert ons bijna dagelijks op foto's

Af en toe worden er foto's geplaatst die niet in de groep thuis horen. Ook opmerkingen worden niet altijd op prijs gesteld en monden uit in een discussie. Dan ben ik juist blij dat er regels in de groep zijn waar het beheer, maar ook de leden zich aan houden. Vanuit mijn visie geef ik graag eerst de gelegenheid om verandering in tekst of toevoeging aan te brengen. Ik geef dit aan via een opmerking of pb. Mocht dit niet veranderen dan is verwijderen de enige oplossing.

Leden die anderen onheus bejegenen met opmerkingen geef ik geen kans. Bij mij geldt : "eerst nadenken dan doen." Het beheer helpt graag als via berichten bij de foto of via een pb men onheus bejegend wordt. Dit moet dan wel kenbaar gemaakt worden. Leden die zich misdragen en anderen bewust krenken zijn wat mij betreft niet welkom en worden verwijderd.

Ook reclame, waarom sommige mensen lid worden wordt direct verwijderd. Gelukkig is Nijmeegs Glorie geen commerciële groep. Dat is er al genoeg.

Gehackte accounts vind ik verschrikkelijk. Gelukkig worden die in de toestemmingsmodus geplaatst en een pb gestuurd. Veranderd er niets dan wordt het account verwijderd.

Gelukkig komen alle vervelende onderwerpen weinig voor, ook door de regels die we opgesteld hebben en hoeven we niet zo veel in actie te komen.

Uw moderator,

 

Eugénie Hendriks-Leenders

                                          Design details: Paul Marsman©  Rode letters 156 witte achtergrond