Wijzigingen inhoudBanner breed rode letters zwarte achtergrond 55 110

Met ingang van heden is deze groep naast de gebruikelijke berichten ook opengesteld voor evenementen die niet gratis zijn. Voorwaarde is wel dat in het bericht duidelijk de prijzen zijn vermeld en voor iedereen toegankelijk is. Dus niet alleen bobo's en/of genodigden. Denk dan bijvoorbeeld aan boekpresentaties van boeken over Nijmegen of eromheen (gebied van Nijmeegs Glorie/Nijmegen.Top), waarvan de kosten van het boek vermeld dienen te worden alsmede enkele verkooppunten. Ook concerten kunnen aangekondigd worden maar ook dan geldt dat de toegangsprijs duidelijk vermeld dient te worden alsmede waar de tickets besteld kunnen worden. Speciale exposities in musea behoren hier ook toe en openingen van musea, mits de entreeprijs maar vermeld wordt. Het museum of de expositie moet dan wel specifiek over Nijmegen e.o. gaan. Ook feesten die publiek toegankelijk zijn en andere evenementen kunnen geplaatst worden, maar ook dan mits de toegangsprijs vermeld wordt.

Als een (toegangs)prijs onbekend is of je niet weet of het al dan niet gratis is, dan a.u.b. NIET plaatsen. Dat betekent dus dat bij gratis evenementen dat voortaan ook expliciet vermeld dient te worden. Ook als het een gedeeld bericht is. Daar is BOVEN het bericht binnen de techniek van Facebook tijdens het opstellen altijd de mogelijkeid voor.

Duidelijke uitzonderingen zijn commerciële boodschappen van bedrijven. Die horen niet in "Nijmegen.Top" thuis. Waar die grens dan ligt wordt per bericht door het beheer beoordeeld.

Deze groep gaat ook meer aandacht besteden aan culturele zaken in de breedste zin van het woord, als het maar in het gebied "Nijmeegs Glorie/Nijmegen.Top" plaatsvindt. Ook politieke berichten en meningen over infrastructuur zijn voortaan welkom. Algemene politiek, ook lokale politiek, blijft ongewenst.

En... onder alle berichten kan gediscussiëerd worden en meningen gegeven worden.

Met al deze aanpassingen hopen we deze groep levendiger te maken.

                                           Design details: Paul Marsman© PMWD kleine banner 15 hoog Rode letters 156 zwarte achtergrond